INGRIDIENTAI:
- 50 g pomidorų
- 40 g Feta sūrio
- 40 g Bolivinės balandos
- 1/4 svogūno (nedidelio)
- 10 g gražgarstės
- 2 a.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
- žiupsnelis juodųjų pipirų
PARUOŠIMAS:
- Per naktį mirkytas bolivinės balandos kruopas gerai perplauname.
- Dedame į puodą su vandeniu, užvirus paverdame 3 minutes, jei kietokos paliekame pabrinkti.
- Bolivinę balandą išvirus perkošiame šaltu vandeniu.
- Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną.
- Į dubenį su bolivinėmis balandomis, dedame svogūną, pomidorų, fetos, gražgarstės, šiek tiek alyvuogių aliejaus ir pipirų.
MAISTINĖ VERTĖ(VIENAI PORCIJAI)
Kalorijos: 346kcal (17%)Angliavandeniai: 32gBaltymai: 12gRiebalai: 19gSočiosios riebalų rūgštys: 7gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 8gCholesterolis: 36mgNatris: 464mgKalis: 446mg (22%)Skaidulos: 4g (11%)Cukrūs: 3g (12%)Vitaminas A: 829µg (104%)Vitaminas B6: 0.4mg (29%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 10mg (13%)Vitaminas D: 0.2µg (4%)Vitaminas E: 3mg (25%)Vitaminas K: 21µg (28%)Kalcis: 243mg (30%)Varis: 0.3mg (30%)Folio rūgštis: 109µg (55%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 99mg (26%)Fosforas: 343mg (49%)Selenas: 10µg (18%)Cinkas: 3mg (30%)Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Komentarai
Rašyti komentarą